Eriks Blogg

Eriks Blogg

Sverige är illa ute

SamhällePosted by Erik Gemheden Tue, January 10, 2017 00:57:10
Svenska folket och stora delar av den svenska kristenheten har vänt Gud och hans Ord ryggen. Det är mycket allvarligt. Ett nytt syndafall kan man säga. Man har valt att gå sin väg. Och det kommer få konsekvenser. Gud håller på att ta bort sitt skydd över vårt land. Vi har fått två allvarliga varningar på 90-2000 talet. Estonia och Tsunamin. Folk har redan glömt det och har inte tagit lärdom.Och nya faror kommer upp mot vårt land utan att någon reagerar. Krigshot från Ryssland. Inre hot från terror från Islamister och allmän upplösning av normer och lag och ordning. Vi har en antikristlig regering som leder vårt land rakt ner i avgrunden. Däremot har alla som fruktar Gud och underordnar sig Guds ordningar och Ordet inget att frukta. Lev nära Herren så är du trygg.  • Comments(0)//blogg.erikgemheden.se/#post9

Föreläsning av Anders Gerdmar

SamhällePosted by Erik Gemheden Tue, January 10, 2017 00:47:23
Fortsätter att lägga ut föreläsningar från Skandinavisk teologisk högskola. Denna gång med Anders Gerdmar med temat Antisemitism hos kyrkofäderna. Vi behöver göra upp med den kristna antisemitismen.(Ersättningsteologi)

  • Comments(0)//blogg.erikgemheden.se/#post8

Föreläsning av Torbjörn Aronsson. Sionismens historiska bakgrund

SamhällePosted by Erik Gemheden Sun, January 08, 2017 23:32:21
Delar en mycket intressant föreläsning av Torbjörn Aronsson STH. Ämnet är Sionismens historiska bakgrund. Som Israelvän är det ett angeläget och intressant ämne.


  • Comments(0)//blogg.erikgemheden.se/#post7

Trump -Segerherren!

SamhällePosted by Erik Gemheden Wed, November 09, 2016 19:20:52
Efter en mycket dramatisk valnatt så segrade Trump till mångas förskräckelse och mångas glädje. Det liberala självgoda åsiktsmaskineriet gråter floder och skriker ut sin ångest och sitt hat. Och demoniserar och svartmålar dom som vågade följa sitt hjärtats röst och röstade på Donald Trump. I Sverige råder rena rama masspsykosen när det gäller hatet mot Trump och en abnorm rädsla för att undergången är här. Jag tycker det är en underbar seger för fotfolket som vägrar att böja sig för etablessemangets krav på att rösta "rätt". Och det är en rejäl pungspark mot den korrekta åsiktseliten som vägrar att lyssna på vanligt folk och som bara försöker att uppfostra folket hur de ska tänka och tycka rätt. Men tji fick de! Skönt nu att de liberala krafterna nu få lämna Vita Huset och in kommer nu vanligt sunt förnuft och sunda traditionella värderingar. Det har varit 8 långa jobbiga år fram tills nu. Nu ska vi göra samma sak i Sverige också 2018. Släng ut de extrema vänsterliberala krafterna från riksdagen. Det räcker nu. Grattis USA och Donald Trump till segern!!
  • Comments(0)//blogg.erikgemheden.se/#post3

Valet i USA

SamhällePosted by Erik Gemheden Mon, November 07, 2016 18:38:51
Nu närmar sig avgörandet i USA valet om vem som ska bli ny president. Det blir en rysare då många är livrädda för Trump och konsekvenserna av en eventuell seger för honom. Många tror att det kan bli krig. Själv tycker jag att valet står mellan pest eller kolera. Ingen av kandidaterna är någon "hit". Det svenska politiskt korrekta etablessamanget hoppas på Clinton. Då föredrar jag heller Trump om jag måste välja men det är som sagt val mellan pest eller kolera. Ingen av kandidaterna är bra. Detta valet är troligtvis det sämsta i USA:s historia. Men spännande då dessa kandidater har håsats upp.  • Comments(0)//blogg.erikgemheden.se/#post2